Telefoon Telefoon

Hoogste punt De Woldring Locatie te Groningen

08 maart 2019

Aan de Friesestraatweg in Groningen is het hoogste punt bereikt van wooncomplex  De Woldring Locatie, met 435 luxe en goed geïsoleerde appartementen. Het gebouw heeft 15 bouwlagen en een hoogte van ruim 50 meter.

 

Ter gelegenheid van het hoogste punt is er een boomstam sculptuur gemaakt door Jeroen Boersma welke is aangeboden aan de opdrachtgever Woldring United.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.