Telefoon Telefoon

It Swettehûs schoolvoorbeeld van circulair bouwen

14 juli 2022

ITBB, GEAR/Zantman en BGDD geven lezing over het Swettehûs, het circulaire icoon van Noord Nederland op uitnodiging van Duurzaam Doen ROC Friese Poort.
Onder toeziend oog van ROC Friese Poort-studenten en andere (online) belangstellenden vertelden Zantman, Heerke Osinga en Gerhard van de Zee over de totstandkoming van It Swettehûs.

Zie voor de interessante lezing onderstaande link;

https://www.centrumduurzaamfriesland.nl/nieuws/it-swettehus-schoolvoorbeeld-van-circulair-bouwen/

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.