Telefoon Telefoon

ITBB-group verbindt zich aan de voetbalvereniging CVV Blauw-Wit’34 te Leeuwarden

16 maart 2022

Er zijn diverse motivaties waarom ITBB zich zakelijk wil binden aan voetbalvereniging CVV Blauw-Wit’34 te Leeuwarden. Allereerst staat ITBB midden in de samenleving, tonen maatschappelijke betrokkenheid en beide partijen zijn sterk in het ontwikkelen van talenten.

Op de foto ondertekent Gerhard van der Zee van ITBB (rechts) het contract in het bijzijn van Peter Dekker van Blauw-Wit afdeling Commerciële Zaken.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.