Telefoon Telefoon

ITBB heeft opdracht gegeven voor de ontwikkeling van een geautomatiseerde voorbereidingstraat

24 augustus 2020

ITBB heeft opdracht gegeven voor de ontwikkeling van een geautomatiseerde voorbereidingstraat prefab onderdelen voor in de installatietechniek.

Machinefabriek Van de Pol en Pleysier realiseert voor ITBB de geautomatiseerde voorbereidingstraat.

Met steun van SNN (Samenwerkingsverband Noord Nederland) en EFRO (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) wordt een voorbereidingstraat ontwikkeld waarbij een groot deel van de werkzaamheden in de fabriek voorbereid kunnen worden.

Sinds de oprichting in 1996 heeft ITBB zich ontwikkeld van een technisch installatiebedrijf in Heerenveen tot een integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Anno nu is ITBB een volwaardige en gerespecteerde strategische partner met gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van gebouw gebonden en industriΓ«le technische installaties. Een innovator bovendien, die zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. Als integrale technische dienstverlener wil ITBB nu en in de toekomst het verschil maken door zijn rol en verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief circulair bouwen.