Telefoon Telefoon

ITBB is de eerste gecertificeerde UV-C installateur

18 februari 2021

ITBB is de eerste gecertificeerde UV-C installateur van het Noorden. Met dank aan onze cursisten Bastiaan, Patrick en Jan Pieter.
Gerhard van der Zee (Adjunct directeur ITBB) mocht het certificaat van Frank Bisschop (Philips Signify Accountmanager ) in ontvangst nemen.

UV-C-verlichting kan lucht, oppervlakken en water desinfecteren. Alle bacteriën en virussen die tot op heden zijn getest, reageren op desinfectie met UV-C-straling. Signify is al decennialang pionier op het gebied van UV-technologie en heeft een bewezen staat van dienst voor de ontwikkeling van innovatieve UV-C-producten en toepassingen. In laboratoriumtests inactiveerden onze UV-C-lichtbronnen bij een blootstellingstijd van 6 seconden 99% van het SARS-CoV-2-virus op een oppervlak.

Voor meer informatie;  https://www.signify.com/nl-nl/innovation/uv-c

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.