Telefoon Telefoon

ITBB ontvangt opdracht voor 22 appartementen Frankhuis Stadshagen te Zwolle

08 juni 2018

ITBB bv heeft opdracht ontvangen van Bouwcombinatie Stadshagen v.o.f. om 22 woonappartementen te voorzien van alle elektrotechnische installaties inclusief zonnepanelen.

Met de ontwikkeling van Frankhuis komt er nieuw leven in een eeuwenoud buurtschap. Aan het Zwarte Water verrijzen kadewoningen en rijwoningen en de oude kern wordt gekenmerkt door dijkhuizen, kleine boerderijen en een natuurpark.

 

 

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.