Telefoon Telefoon

ITBB ontvangt opdracht voor 22 woningen Dronten

29 juni 2018

ITBB bv heeft opdracht ontvangen van Geveke Bouw & Ontwikkeling om 22 woningen te voorzien van alle elektrotechnische installaties inclusief zonnepanelen.

Geveke Bouw & Ontwikkeling ontwikkelt 22 riante gezinswoningen in een ruim groen hof in de nieuwe eigenzinnige woonwijk ‘Het Palet’ in Dronten.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.