Telefoon Telefoon

ITBB ontvangt opdracht voor 17 woningen Blauwestad

08 maart 2019

ITBB bv heeft opdracht ontvangen van Geveke Bouw & Ontwikkeling om 17 woningen Blauwestad te voorzien van alle elektrotechnische installaties inclusief zonnepanelen.

De bouw van deze unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen  start in april. Deze woningen worden nog dit jaar opgeleverd.

 

 

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.