Telefoon Telefoon

ITBB ontvangt opdracht voor de Nieuwbouw Kindcentrum te Stedum

18 oktober 2018

Op 17 oktober 2018 ondertekenden wethouder Schollema namens de gemeente Loppersum, de heer Huiges namens BV Bouwbedrijf Kooi Appingedam en de heer Boorsma namens ITBB BV de realisatieovereenkomst van het kindcentrum in Stedum. Na ondertekening van de overeenkomst wordt direct gestart met de bouw van het nieuwe kindcentrum. Vanaf 2019 is hier opvang en onderwijs onder รฉรฉn dak te vinden voor kinderen van 0-12 jaar.

Het uitgangspunt voor het ontwerp van de kindcentrum is dat het klaar moet zijn voor de toekomst: aardbevingsbestendig, geschikt om nieuwe vormen van onderwijs te geven, flexibel qua inrichting en daarmee berekend op de toekomst.
Het nieuwe kindcentrum gaat ruimte bieden aan samenwerkingsschool De Klaver en kinderopvang Kids2b. Het wordt ten noorden van de Hilmaarweg in Stedum gebouwd, op de rand van het dorp en het landschap. Het gebouw is ontworpen door KAW architecten en kenmerkt zich door haar multifunctioneel karakter, aanpasbaarheid en passende dorpse uitstraling. Ook aan duurzaamheid wordt gedacht: het gebouw wordt bijna energieneutraal, onder meer door het gebruik van Warmte Koude Opslag in de bodem en zonnepanelen op het dak.

>>>Lees meer <<<

 

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.ย  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw ofย  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.