Telefoon Telefoon

ITBB ontvangt opdracht voor de realisatie van de laatste fase Ebbingekwartier te Groningen

16 april 2021

ITBB heeft 14 april 2021 opdracht ontvangen van Trebbe bouw voor de realisatie van de laatste fase van het Ebbingekwartier in Groningen. De werkvoorbereiding is per direct opgestart en de uitvoering zal in de komende maanden aanvangen.

De laatste fase bestaat uit drie bouwblokken. Twee blokken voor Bouwinvest met 4 huurappartementen verdeeld over twee bouwlagen en 23 huurappartementen verdeeld over vier bouwlagen. Het derde blok met 31 koopappartementen De Kroon is voor VanWonen.

Met negen verdiepingen wordt De Kroon een nieuw baken die boven de stad Groningen uittorent. De Kroon heeft 31 appartementen. Er komen 18 driekamerappartementen van 82 m2 tot 133 m2, 9 vierkamerappartementen van 160 tot 179 m2 en 4 zeer royale vierkamerappartementen van 160 m2 tot 313 m2. Alle appartementen hebben uitzicht over de stad en krijgen een (inpandig) balkon/loggia. Enkele appartementen krijgen een dakterras. De architectuur van het gebouw refereert aan de industriële complexen zoals die ooit op het CiBoGa- terrein stonden. Parkeren kan in de Boterdiepgarage waar een parkeerplaats gehuurd kan worden (of meerdere parkeerplaatsen).

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.