Telefoon Telefoon

ITBB optimaliseert koelinstallatie Oosterpoort Groningen

05 mei 2022

In opdracht van de gemeente Groningen vervangt ITBB het huidige open koelwatersysteem met inpandige koeltoren in de Oosterpoort Groningen, voor een gesloten systeem met twee droge koelers op het dak. Met het vervangen van de huidige installatie voor een gesloten systeem kan de Oosterpoort de komende jaren rekenen op een efficiΓ«nt en betrouwbaar koelsysteem.

ITBB heeft reeds voor geruime tijd een goede relatie met zowel de opdrachtgever als de gebruiker. Dit heeft geresulteerd in onder andere deze mooie en uitdagende opdracht.

Sinds 1973 is De Oosterpoort het belangrijkste muziekgebouw van Groningen en omstreken. Het is het huis van het Noord Nederlands Orkest, van Eurosonic Noorderslag en vele andere concerten, voorstellingen, festivals en zakelijke evenementen.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniekΒ enΒ klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.