Telefoon Telefoon

ITBB plaatst ruim 500 PV Panelen op Cultuurcentrum de Oosterpoort Groningen

12 juni 2018

ITBB is deze week, in opdracht van de Gemeente Groningen via de Groningse Energie Service Compagnie (Gresco), gestart met het plaatsen van ruim 500 PV op Cultuurcentrum De Oosterpoort, Trompsingel 27 in Groningen. Naast de realisatie is ITBB minimaal de komende 16 jaar verantwoordelijk voor onderhoud en monitoring van de PV-installatie.

De Gresco richt zich op het energieneutraal maken van de circa 250 gebouwen van de Gemeente Groningen. Dit past binnen het streven van de Gemeente Groningen om in 2035 energieneutraal te zijn. De Gresco is verantwoordelijk voor het integraal energiemanagement van het gemeentelijke vastgoed.

ITBB heeft tevens opdracht om het pand van de Gemeente Groningen aan de Europaweg 8 te voorzien van een PV-installatie.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.ย  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw ofย  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.