Telefoon Telefoon

ITBB realiseert 50 permanente en semi-permanente modulaire woning installaties

19 april 2022

In opdracht van Jan Snel / Daiwa House Modular Europe realiseert ITBB bv 50 stuks permanente en semi-permanente modulaire woning installaties.
De modulaire werkwijze met geprefabriceerde installaties uit de ITBB prefabfabriek in Zwolle passen 1:1 in het bouwconcept van Jan Snel.

Daiwa House Modular Europe biedt geïndustrialiseerd modulair en comfortabele, gezonde en toekomstbestendige woonomgeving. Het fundament van die omgeving begint al bij het bouwproces. Het project bestaat uit duurzame meerpersoonswoningen, gezinswoningen met en zonder kap en één aangepaste gelijkvloerse woning. De woningen zijn voorzien van zonneboilers en zonnepanelen en de gevels van de woningen hebben een unieke en eigentijdse uitstraling door de afwerking; een combinatie van steenstrips en houten rabatdelen. Dit in combinatie met de speelse indeling van de wijk geven een huiselijk gevoel aan de nog nieuwe locatie.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.