Telefoon Telefoon

ITBB realiseert, nieuwe brandmeld- en ontruiming installatie voor Stadskantoor Leeuwarden

29 april 2022

In opdracht van Dräger Nederland afdeling Safety realiseert ITBB een volledig nieuwe brandmeld- en ontruiming installatie in het Stadskantoor Leeuwarden. Het betreft een gefaseerde vervanging van de brandmeld- en ontruimingssysteem inclusief nieuwe bekabeling. Team ITBB monteert, volgens de nieuwste normen en bepalingen, het nieuwe detectie systeem parallel aan de bestaande installatie. Het stadskantoor is in bedrijf en om de veiligheid te waarborgen en overlast te beperken wordt de nieuwe installatie in onderdelen vervangen.

Co-makership, Dräger Safety en ITBB zijn Co-makers die gebaseerd is op een lange termijn relatie tussen leverancier en onderaannemer en wederzijds vertrouwen, dit ter wille van een wederzijds zakelijk voordeel. Voor zowel vervanging van brandmeld- en ontruiming installaties in bestaande gebouwen als in branddetectie en ontruimingssystemen voor in de nieuwbouw weten Dräger Safety en ITBB elkaars toegevoegde waarde goed te vinden.

Ook deze opdracht is daar weer een prachtig voorbeeld van, een Co-makership waarop we trots zijn!

Dräger Nederland is gevestigd in Zoetermeer en Hoogvliet.
De Safety divisie biedt haar klanten volledige risico management oplossingen met speciale aandacht voor de persoonlijke veiligheid en de bescherming van productie-installaties. Het portfolio van de Safety divisie omvat stationaire en mobiele gasdetectiesystemen, adembescherming, brandbestrijdingsmiddelen, brandmeld-en ontruimingssystemen, persoonlijke beschermingsmiddelen, professionele duikuitrusting en alcohol en drugstestapparatuur.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.