Telefoon Telefoon

ITBB realiseert, verduurzaming van de warmteopwekking inclusief gebouwbeheersysteem in appartementencomplex Narcisstraat te Assen

18 mei 2022

In opdracht van Solide Vastgoed Beheer realiseert ITBB de verduurzaming van de warmteopwekking van het appartementencomplex aan de Narcisstraat te Assen.

De opdracht betreft het vervangen van het bestaande cv systeem naar een hybride opstelling met nieuwe cv-ketels in combinatie met warmtepompen. De installatie wordt geschikt gemaakt voor lage temperatuur, pompen en regelkleppen worden vervangen en een extra cv water filtersysteem wordt aangebracht. De nieuwe installatie wordt tevens voorzien van een gebouwbeheerssysteem (GBS) zodat op afstand de installatie kan worden gemonitord, ingeregeld en beheerd.

Energielabel optimalisatie:
Het tot appartementen verbouwde voormalige kantoorgebouw wordt met deze optimalisatie samen met een PV systeem geoptimaliseerd naar energielabel A.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniekΒ enΒ klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.