Telefoon Telefoon

ITBB ook de komende drie seizoenen verbonden aan SC Cambuur als Co-sponsor

22 juli 2021

Wederom heugelijk nieuws op commercieel gebied: de ITBB Group BV heeft het co-sponsorschap bij SC Cambuur met maar liefst drie seizoenen verlengd! De toppers in techniek zijn daardoor ook in de Eredivisie van de partij in de Airpress Comfort Gallery en tevens zichtbaar in het stadion met LED-boarding bij iedere wedstrijd en vaste boarding op de Oost-tribune.

“Daar hebben we niet lang over hoeven nadenken”, legt Jelle Boorsma, algemeen directeur bij ITBB, uit. “Onze relatie met SC Cambuur gaat al ruim tien jaar terug en we delen gemeenschappelijke waarden als het gaat om maatschappelijke betrokkenheid, talentontwikkeling en staan voor waar je in gelooft. Daarbij groeien we graag met de club door naar het nieuwe stadion.”

Een instemmende glimlach van Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur. “ITBB is zo’n bedrijf waar we niet alleen trots op zijn omdat ze sponsor van onze club zijn, maar ook omdat het om een hele langdurige en vruchtbare samenwerking gaat. Dat is precies hoe we als club met onze partners willen omgaan; elkaar versterken waar het kan en gaan voor een langdurige relatie.”

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.