Telefoon Telefoon

ITBB Verbouwd Noordtribune Euroborg Groningen

11 juni 2024

ITBB is begonnen met de verbouw van de Noordtribune. Er wordt een horeca uitgiftepunt bij de 2e ring gerealiseerd alsmede een nieuwe toiletgroep.
Ook wordt het supportershome aangepast en groter gemaakt.

ITBB Service en Onderhoud Management kan alle gebouwgebonden installaties voor u beheren en onderhouden. Door middel van een gebouw beheersysteem kunnen wij uw installatie ook op afstand monitoren en bedienen. Bij geval van een storing kan in enkele handelingen bekeken worden wat de oorzaak is. Veelal kan een storing op afstand verholpen worden, of kan de servicemonteur met de doorgegeven informatie doelgericht te werk. Zo zorgen wij ervoor, dat u geen omkijken meer hebt naar uw installaties. HeeftΒ u naast ITBB ook nog cont(r)acten met andere leveranciers, dan is dat geen probleem. Op basis van uw melding kunnen wij de andere leveranciers ook aansturen. U ontvangt een heldere rapportage van uw melding en de acties die daarop zijn ondernomen.

Indien u meer wilt weten over Service en Onderhoud of een afspraak wilt maken, dan kunt u contact opnemen met Anne Posthumus 06-21241801 of Rob de Vries 06-10152136.
Voor storingen is het nummer 0800-4004100 altijd bereikbaar.