Telefoon Telefoon

ITBB Zomerkamp voor jong hockeytalent van start

06 juli 2020

Al jaren draagt ITBB de hockeysport een warm hart toe. Techniek, spelinzicht, teamspirit, het zijn facetten van de hockeysport waar ITBB zich goed in herkent. Zo is ITBB al meerdere jaren mede-hoofdsponsor van de Mixed Hockeyclub Leeuwarden. Eén van de activiteiten waar ITBB zijn naam aan verbonden heeft is het ITBB Zomerkamp.
Op 6 juli wordt de beginslag gegeven voor alweer de 12e editie van het ITBB Zomerkamp. Gedurende een week worden kinderen tussen de 8 en 12 jaar in de gelegenheid gesteld hun hockey skills naar een hoger niveau te tillen. Toch is er ook vooral veel ruimte voor samen lol maken. Want jezelf verbeteren begint altijd met plezier hebben in wat je doet. Daar zijn de dagelijkse trainingen dan ook op afgestemd. Daarnaast worden er allerlei andere uitdagende sport- en spelactiviteiten georganiseerd.

Het ITBB Zomerkamp wordt gehouden van 6 tot en met 10 juli op de locatie van de Mixed Hockeyclub Leeuwarden aan het Kalverdijkje in Leeuwarden. Vanaf deze plek wenst ITBB al het jonge talent alvast een onvergetelijke sportieve ervaring!