Telefoon Telefoon

Kindcentrum De Klaver in Stedum geopend

11 oktober 2019

Het kindcentrum ten noorden van de Hilmaarweg in Stedum is 9 oktober officieel geopend. Samenwerkingsschool De Klaver en kinderopvang Het Vlinderhofje van Kids2b hebben hun intrek genomen in dit moderne en gasloze gebouw.
Het gebouw is aardbevingsbestendig en geschikt om nieuwe vormen van onderwijs te geven. Ook aan duurzaamheid is gedacht: het gebouw wordt bijna energieneutraal, onder meer door het gebruik van Warmte Koude Opslag in de bodem en zonnepanelen op het dak.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.