Telefoon Telefoon

Laat online uw stem horen voor De Woldring in Groningen

25 augustus 2020

Van 1 tot en met 18 september a.s. wordt de Groninger Architectuurmaand gehouden. Onderdeel van dit event is de Groninger Architectuurprijs. EΓ©n van de inzendingen voor deze prestigieuze prijs is De Woldring aan de Friesestraatweg in Groningen. ITBB heeft in dit moderne jongerencomplex de technische installaties aangelegd. Tot 1 september kunnen geΓ―nteresseerden nog online hun stem uitbrengen voor De Woldring.

De Woldring te Groningen

De Groninger Architectuurprijs is een initiatief van de Stichting Dag van de Architectuur Groningen (DAG), GRAS en Atelier Stadsbouwmeester. Architecten, opdrachtgevers, bouwers en andere gegadigden worden jaarlijks uitgenodigd om hun projecten in te dienen. De inzendingen worden onder andere beoordeeld door een vakjury en een publieksjury.

Online stemming
Maar er kan ook online gestemd worden op projecten. Voor het uitbrengen van uw stem gaat u naar www.groningerarchitectuurmaand.nl/inzendingen. Zoek dan naar het project De Woldring en breng links onder de illustratie uw stem uit. Zo eenvoudig is het !

Eigentijdse en karakteristieke aanblik
Volgens Jelle Boorsma, algemeen directeur van de ITBB Group, is De Woldring een serieuze gegadigde voor de Groninger Architectuurprijs. β€˜Na de realisatie ervan heeft het stadsgezicht namelijk een heel eigentijdse en karakteristieke aanblik gekregen. Bij deze wil ik dus iedereen aanmoedigen een online stem uit te brengen op de Woldring. Overigens hebben we de jongerenhuisvesting met 431 appartementen in bouwteam met Van Wijnen Groningen gerealiseerd, in opdracht van Woldring United B.V.’