Telefoon Telefoon

Lopend project: Nieuwbouw 126 appartementen Nieuw Heerenhage

30 maart 2021

Aan de Tjotter in Heerenveen realiseert ITBB 126 appartementen. Nieuw Heerenhage is een woon-zorggebouw voor zelfstandig wonende vitale senioren.

ITBB B.V. heeft van HEVO B.V. de opdracht gekregen voor het realiseren van de werktuigbouwkundige- en elektrische installaties voor 126 appartementen Nieuw Heerenhage in Heerenveen. De toegepaste technieken zijn o.a. WTW, sanitaire- en vloerverwarming. Het gebouw zal geheel gasloos worden opgeleverd. Door deze duurzame manier van installeren dragen ITBB én de toekomstige bewoners van Nieuw Heerenhage in Heerenveen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Iets wat we als ITBB B.V. hoog in het vaandel hebben staan.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.