Telefoon Telefoon

Nieuwbouw van 139 woonappartementen Kolenpark te Groningen

01 juni 2018

ITBB bv heeft opdracht ontvangen van de Bouwgroep Dijkstra Draisma om gezamenlijk de Nieuwbouw van 139 woonappartementen Kolenpark Groningen te realiseren.

In het Kolenpark (onderdeel van Europapark) worden 139 woonappartementen gebouwd. In totaal komen er vier appartementencomplexen met op de begane grond ruimte voor commerciële functies zoals kantoor, horeca en (zorg)dienstverlening.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.