Telefoon Telefoon

Nieuwbouw 14 appartementen Kanonsteeg te Zwolle

08 juli 2019

In opdracht van Schutte bouw en ontwikkeling is ITBB gestart met het realiseren van de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties voor 14 appartementen Kanonsteeg te Zwolle.

De appartementen zijn ontworpen doorΒ De Bruin Architecten. Door de historische stedenbouwkundige maat als uitgangspunt te nemen ontstaat er een karakteristieke groep van kleinere panden aan kade en steeg. Het eigentijdse architectonische ontwerp toont zich als intermediair tussen oude stad en het nieuwe Kraanbolwerk. Het gebruiksoppervlakte van de appartementen varieert van 36 tot 68 m2. De appartementen zijn onderverdeeld in twee woongebouwen, 11 en 3 appartementen.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.