Telefoon Telefoon

Nieuwbouw 23 woningen te Haren

08 juli 2020

In opdracht van Geveke Bouw en Ontwikkeling is ITBB gestart met het realiseren van de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties.

De woningen worden uitgerust met een bodemwarmtepomp. Dit duurzame verwarmingssysteem maakt gebruik van warmte en koude uit de bodem. Ook zullen de woningen worden voorzien van Zonnepanelen.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.