Telefoon Telefoon

Nieuwbouw 24 huurwoningen Eendracht Appingedam

16 juni 2022

In opdracht van Geveke realiseert ITBB de werktuigbouwkundige- en elektrische installaties. De woningen worden voorzien van zonnepanelen, lucht-water warmtepompen en Warmte terugwinning installatie.

Op de in 2008 door de gemeente Appingedam aangekochte Eendrachtlocatie worden tot het jaar 2030 naar schatting tweehonderd woningen gebouwd. De realisatie van de nieuwe woonwijk β€˜Woonlandschap De Eendracht’ gebeurt in fases.

 

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniekΒ enΒ klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.