Telefoon Telefoon

Nieuwbouw 31 woningen de Klamp te Leeuwarden

04 september 2020

In opdracht van Bouwbedrijf Lont is ITBB gestart met het realiseren van de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties.

De woningen worden uitgerust met een lucht water warmtepomp. De lucht water warmtepomp haalt de energie ook uit de lucht. Uit de omgevingslucht, buitenlucht of ventilatielucht wordt warmte onttrokken en overgedragen aan het koudemiddel. In het binnendeel wordt de warmte van het koudemiddel overgedragen aan het afgiftesysteem in de woning en/of aan het warm tapwatersysteem. Het afgiftesysteem is vaak (bestaande) radiatoren of vloerverwarming. Ook zullen de woningen worden voorzien van Zonnepanelen.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniekΒ enΒ klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.