Telefoon Telefoon

Nieuwbouw 36 woningen “De Kolk” te Wapenveld

22 januari 2020

In opdracht van Geveke Bouw & Ontwikkeling B.V. realiseert ITBB B.V. de werktuigbouwkundige- en elektrische installaties voor de 36 woningen “De Kolk” in Wapenveld.

Nieuwbouwlocatie De Kolk is gelegen ten noordoosten van Wapenveld. Het plangebied grenst aan de westzijde aan de woonwijk Ossenkamp.
De huizen worden o.a. voorzien van Pv- Panelen, vloerverwarming, CV Ketel en ventilatie box.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.