Telefoon Telefoon

Nieuwbouw Bentismaheerd te Beijum vordert

07 mei 2018

De aardbevingsbestendige nieuwbouw, op het terrein van het voormalige verpleeghuis Innersdijk in Beijum vordert al aardig.
Het pand wordt gebouwd conform het passief bouwconcept. De schil heeft een hoge isolatiewaarde, er wordt een bodemwarmtepomp toegepast en het dak ligt volledig vol met zonnepanelen.

Het project wordt in bouwteam uitgevoerd in opdracht van Christelijke Woningstichting Patrimonium en behelst een gebouw met in totaal 48 wooneenheden en enkele  wijkvoorzieningen; 24 appartementen zullen door Patrimonium worden verhuurd aan De Zijlen voor mensen met een verstandelijke beperking.
Daarnaast worden 24 seniorenwoningen door Patrimonium zelf verhuurd. Op de begane grond, die gehuurd wordt door de gemeente Groningen, komen het WIJ-team Beijum en de buurthuizen Heerdenhoes en Kleihorn.

 

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Vooruitgang door samenwerken aan succes van deelopdracht tot en met de realisatie van turn-key projecten in de sectoren zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie. U ziet ons zowel in renovatie, optimalisatie, service en beheer als ook in de realisatie van vele nieuwbouwprojecten.