Telefoon Telefoon

Nieuwbouw Gemeentewerf en Afvalbrengstation te Roden

24 februari 2023

Na de realisatie van het iconische Swettehûs in Leeuwarden werken wij alweer hard aan het volgende circulaire project. In Roden wordt voor de gemeente Noordenveld een nieuwe gemeentewerf en een hoogwaardig, circulair en klimaatadaptief afvalbrengstation gebouwd. Het nieuwe onderkomen wordt niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar ook een gebouw waarbij circulariteit de boventoon voert. De gemeente wil het voortouw nemen richting haar bewoners als het gaat om het hergebruiken van materialen.

Het project is een Design, build and maintain opdracht. ITBB werkt aan dit project samen met onder andere BGDD, TWA architecten, Modulo Milieustraten, Dijkhuis ingenieursNoorman bouwfysica, BonoTraffics en De Waard Grondwerken.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.