Telefoon Telefoon

Nieuwbouw hoofdkantoor Royal Smilde te Heerenveen

17 januari 2019

Voor Royal Smilde bouwt ITBB in Heerenveen een nieuw duurzaam hoofdkantoor. Een Design & Build project dat we uitvoeren in samenwerking met onder meer Sipma architecten en ITBB. Het ontwerp voor het vrijstaande kantoorgebouw wordt gekenmerkt door de fraaie ronde vorm aan de kopse kant van het hoofdgebouw. Met drie bouwlagen biedt het voldoende ruimte om de verwachte groei van Royal Smilde op te kunnen vangen

Het nieuwe hoofdkantoor voor Koninklijke Royal Smilde te Heerenveen wordt een zeer ‘groen’ gebouw. De hemelwaterafvoer is afgekoppeld van het rioleringsstelsel; we passen een wadi toe (waterafvoer door infiltratie in de bodem). Een waterwarmtepomp wordt aangesloten op een bronvoorziening zorgt ervoor dat het ’s zomers koel en ’s winters warm is in het kantoorpand. Voor de spoeling van toiletten en urinoirs komt er een grijswatercircuit. Het gebouw wordt volledig gasloos en heeft een EPC van 0. De verwachting is dat het kantoorpand voor de zomer 2019 in gebruik genomen kan worden.

Jorritsma en ITBB zijn nu druk doende met de ruwbouwfase, de contouren van het hoofdkantoor voor Royal Smilde zijn reeds zichtbaar.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.