Telefoon Telefoon

Nieuwbouw IRIS Kindcentrum Marnix te kampen

03 mei 2022

Voor onze opdrachtgever IRIS Onderwijs en Opvang te Kampen realiseert ITBB tezamen met  bouwkundig aannemer Wensink en Prins uit Kampen het nieuwe IRIS Kindcentrum Marnix.
Het ontwerp is van architect bureau 19 Het Atelier en de bouwdirectie zal gevoerd worden door Huisvesting Adviseur Lindhorst. Het gaat een mooi en duurzaam
Kindcentrum worden waar de ontwikkeling van kinderen centraal staat.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.