Telefoon Telefoon

Nieuwbouw ITBB te Zwolle gestart

08 april 2020

Heugelijk bericht in deze roerige en onzekere tijden

We zijn onderhand al weer enkele weken in de ban van het Corona virus maar dat weerhoudt ITBB er niet van om door te gaan met de zo zeer gewenste nieuwbouw in Zwolle.
Het afgelopen jaar zijn achter de schermen de voorbereidingen voor de nieuwbouw stug doorgegaan en nu is het moment dat de bouwkundig aannemer Bouwgroep Dijkstra Draisma fysiek is gestart. Het zal een prachtig pand worden welk ontworpen is door Architectenbureau De Zwarte Hond. De bouwplaats is ingericht, de bouwput is ontgraven en de heipalen zijn geslagen. In de contreien van Zwolle zal het duidelijk gemaakt worden dat ITBB “vol gas geeft” en met deze 3e vestiging klaar is voor de toekomst.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.