Telefoon Telefoon

De nieuwbouw van woonzorgerf ‘Het Erf’ te Urk is van start gegaan!

13 april 2023

Het Erf in plangebied Schokkerhoek is een plek voor ontmoeting en inclusiviteit. De kinder-/zorgboerderij van Triade Vitree en het dagbestedingsgebouw van Stichting Philadelphia Zorg vormen het hart van de locatie. Verder komen er op locatie nog 3 woongebouwen waarmee ca. 86 zorgappartementen worden gerealiseerd.

De opdrachtgevers Stichting Philadelphia Zorg en Zorggroep Oude en Nieuwe Land hebben voor alle elektrotechnische en werktuigkundige installaties ITBB ingeschakeld. Zo installeren wij o.a.:

  • Verlichting
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
  • Aardwarmtepompen
  • Luchtbehandelingssystemen
  • Verpleegoproepsystemen
  • PV-installaties

Kortom; een flinke, maar mooie klus!

De oplevering en ingebruikname van Het Erf staat gepland voor medio 2024. Solliciteer jij bij ITBB op een vacature in de utiliteitsbouw? Dan bestaat de kans dat jij je steentje kan bijdragen aan de realisatie van Het Erf!

Spreekt de woningbouw jou meer aan? Bekijk onze vacatures!

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.