Telefoon Telefoon

Nieuwbouw Zorgcentrum Slingeborgh te Assen

05 oktober 2022

Renward verstrekt opdracht aan ITBB voor de vervangende nieuwbouw van zorgcentrum Slingeborgh te Assen.
Na een aanbesteding in november 2021 en 10 maanden voorbereiding heeft Renward aan ITBB opdracht versterkt voor het leveren en monteren van de gebouwgebonden installaties.

Het zorgcentrum zal bestaan uit 176 zit-/ slaapkamers met eigen badkamer en algemene ruimten zoals huiskamers en een restaurant.
De meest duurzame installaties worden toegepast waaronder een Warmte Koude Opslag en zonnepanelen.Β De bouw zal gefaseerd worden uitgevoerd, de werkvoorbereiding is in volle gang en de intentie is om in de 1e helft 2023 te starten.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniekΒ enΒ klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.