Telefoon Telefoon

Opendag Beursgebouw Leeuwarden groot succes!

04 juni 2018

Het voormalig Beursgebouw – dat door het bouwteam Bouwgroep Dijkstra Draisma / ITBB  wordt omgebouwd tot duurzaam faculteitsgebouw voor de Rijksuniversiteit Groningen / Campus Fryslân – is afgelopen zaterdag 4 juni tijdens de dag van de bouw  eenmalig opengesteld voor het publiek, om de diverse aspecten te laten zien van de bouw.

Het universiteitsgebouw biedt straks ruimte aan zo’n duizend studenten en medewerkers. Zij kunnen straks zeggen dat ze in het eerste monumentale, all electric onderwijsgebouw van Nederland studeren of werken. Ondanks de renovatie blijft het historische karakter van het gebouw zichtbaar. Daarnaast gaat het energielabel van G naar B. In februari 2019 wordt Campus Fryslân opgeleverd.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.