Telefoon Telefoon

Oplevering fase 1 Philadelphia Vierhouten

08 juni 2023

Afgelopen vrijdag was ITBB aanwezig bij de oplevering van Philadelphia Vierhouten! πŸ”‘

Met trots is de sleutel overgedragen aan Stichting Philadelphia Zorg, waarmee fase 1 succesvol is afgerond. Te midden van de prachtige Veluwse bossen zijn er maar liefst drie woon-/zorggebouwen gerealiseerd voor mensen met een zorgvraag.

Deze eerste fase markeert slechts het begin van een ambitieus masterplan voor nieuwbouw en renovatie. We kijken vol verwachting uit naar de verdere ontwikkeling van dit project! πŸ”₯

ITBB heeft alle werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties mogen verzorgen bij dit project. Er is loodgieterswerk uitgevoerd (drinkwaterinstallatie en af- en aanvoer). Verwarming, koelinstallaties en daarnaast een luchtbehandelingsinstallatie.

Op het terrein zijn elektrische voedingskabels aangelegd, evenals een data glasvezelnetwerk en een brandmeld glasvezelnetwerk. Daarnaast hebben we een transformator met verdeelinrichting geΓ―nstalleerd om te voorzien in de voedingen, en hebben we gezorgd voor aarding.

Binnen de gebouwen zijn verdeelkasten geplaatst voor de stroomverdeling, samen met verlichting, wandcontactdozen, zonweringbesturing en een PV-installatie (zonnepanelen). Verder hebben we gezorgd voor een CAI-netwerk, brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie (PZI), persoonsbeveiliging met locatiebepaling, zorgdomotica, een data universeel netwerk, Wifi-netwerk, private LTE (privΓ© zakelijk mobiel datanetwerk) en toegangscontrole.

Kortom, we hebben hard gewerkt en zijn klaar voor de volgende fase van dit project.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniekΒ enΒ klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.