Telefoon Telefoon

Personeel ITBB feliciteert Jelle Boorsma en Familie met het 20 jarige jubileum van ITBB!

01 november 2016

1 november 2016 is het precies 20 jaar geleden dat ITBB is opgericht. Op deze dag werd door Jelle Boorsma “Installatie Technisch Bureau Boorsma B.V.” kortweg ITBB als installatiebedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Na een periode van 3 maanden intensieve voorbereiding volgde in februari 1997 de operationele start met 9 medewerkers en werd de basis gelegd van ITBB. Inmiddels is ITBB uitgegroeid tot een allround technische dienstverlener met 160 medewerkers met vestigingen in Heerenveen en Groningen.

De Personeelsvereniging wilde deze bijzondere dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Blij verrast was Jelle toen het bestuur van de PV in de persoon van Mirdad Hooghiemster en Ronald van Hettema voor de deur stonden om beide te feliciteren met deze mijlpaal. Namens de PV werd een cadeaubon en een bos bloemen aangeboden.

Jelle heeft het bestuur hartelijk bedankt. “Fantastisch, en erg leuk. Op naar de volgende 20 jaar! Ik heb er veel zin in, we hebben een prachtig bedrijf, leuke collegae en een goed team met bijzonder veel kennis en specialismen. Toppers in techniek… waar iedereen nog veel van zal horen en zien!!“

 

itbb-jelle-mirdad-ronald