Telefoon Telefoon

Project Forum Zuid te Assen

05 november 2021

ITBB en Geveke Bouw ontvangen opdracht van Forum Vastgoed om 43 appartementen te realiseren op het voormalige winkelcomplex Forum Zuid te Assen.
De appartementen worden voorzien van de meest duurzame installaties zoals warmtepompen en zonnepanelen. De winkels blijven gewoon open tijdens de realisatie fase.

Weer een mooi project waar wij medio 2022 mee gaan starten.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniekΒ enΒ klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.