Telefoon Telefoon

Nieuw project genaamd Common Woods!

29 maart 2023

Op een voormalig manegeterrein aan de rand van Amersfoort komen 56 modulair gebouwde woningen van duurzaam hout. De wijk Common Woods moet Europa’s meest duurzame wijk worden in het bos van Amersfoort. In opdracht van Karbouw Amersfoort realiseert ITBB Klimaat Woningbouw de aanleg van de werktuigbouwkundige installaties.

De koopwoningen worden voorzien van vloerverwarming in combinatie met een grondgebonden warmtepomp. De huurappartementen worden voorzien een lucht/waterwarmtepompen en voor de ventilatie van de woningen en appartementen wordt warmteterugwinning toegepast.

In mei zullen we starten met het boren van de bronnen voor de warmtepompen.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.