Telefoon Telefoon

Rijksuniversiteit Groningen Campus Fryslân opgeleverd

12 april 2019

Rijksuniversiteit Groningen Campus Fryslân is opgeleverd en volledig in bedrijf genomen.
We hebben weer een prachtig gebouw met vooruitstrevende technieken mogen realiseren, het resultaat mag er absoluut zijn!

Het voormalige Beursgebouw in Leeuwarden, een rijksmonument uit 1880, is energiezuinig en ‘all electric’. De Rijksuniversiteit Groningen (RUG), die het pand kocht, laat het verbouwen tot faculteitsgebouw voor RUG/Campus Fryslân. ITBB levert de techniek waarmee de RUG haar duurzaamheidsambities waarmaakt.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.