Telefoon Telefoon

Stadion058, een nieuw tijdperk

19 december 2023

Van Oost naar West. Van het Cambuurplein naar het Elfstedenpark. Maar vooral ook naar een stadion dat past bij de ambities van SC Cambuur om een stabiele Eredivisionist te worden en waarbij supporters en sponsoren de club zo optimaal mogelijk beleven en er tweewekelijks een unieke middag of avond uit van kunnen maken.

Het belangrijkste uitgangspunt bij de totstandkoming van het nieuwe Cambuur Stadion was dat het niet een standaard stadion moet worden, die zijn er inmiddels al genoeg, maar een écht voetbalstadion dat recht doet aan de historie en beleving van de Leeuwarder volksclub. Om dit te waarborgen is een stadionadviescommissie in het leven geroepen, bestaande uit een twintigtal supporters en sponsoren uit alle geledingen, die als belangrijkste opdracht mee hebben gekregen om er een ‘nieuw thuis’ van te maken.

ITBB heeft de regie in de uitvoering en richting leveranciers die componenten rechtsreeks aan SC Cambuur levert. Voorbeelden hiervan zijn; verlichting, geluidsinstallatie en toegangscontrole.

ITBB ontwerpt de infrastructuur modulair zodat gebouwdelen gefaseerd ingericht kunnen worden. De primaire elektrotechnische installaties zijn bijvoorbeeld; de elektrotechnische hoofdinfrastructuur, branddetectie, infra voor geluidinstallatie, led boarding en ICT infrastructuur.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.