Telefoon Telefoon

Start bouw 49 studio’s GGZ Friesland te Franeker

14 november 2019

In opdracht van GGZ Friesland verricht ITBB de elektrotechnische en werktuigkundige installaties voor de nieuwbouw van 49 studio’s inclusief ondersteunende ruimtes in Franeker. Het integrale ontwerp van de Antea Group is in bouwteam aanbesteed waarbij ITBB met Bouwgroep Dijkstra Draisma is geselecteerd.

ALL-ELECTRIC

De studio’s zijn all-electric en worden verwarmd middels infraroodpanelen. De bewoners kunnen hiermee individueel de temperatuur in de studio regelen. De overige ruimten worden door warmtepomp technieken verwarmt en gekoeld.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.