Telefoon Telefoon

ITBB Group breidt uit met overname Vredenburg Installatietechniek

06 september 2023

ITBB Group breidt uit met overname Vredenburg Installatietechniek – sinds 1922

De ITBB Group heeft recent Vredenburg Installatietechniek in Steenwijk overgenomen. Op 24 juli 2023 zetten Jelle J. Boorsma (rechts), algemeen directeur van de ITBB Group en Harm Vredenburg (links), directeur/eigenaar van Vredenburg Installatietechniek daarvoor hun handtekeningen.

Met de overname van het Steenwijker installatiebedrijf beschikt de ITBB Group nu over vier vestigingen in Noord Nederland.

De overname heeft alles te maken met de groeiambitie van de ITBB Group.

Jelle Boorsma daarover: ‘We staan voor stevige maatschappelijke en technische uitdagingen. De energietransitie is daarin misschien wel één van de grootste opgaves. Daarvoor zijn integrale en intelligente systemen en nieuwe en innovatieve concepten en technieken nodig.
Met meer omvang en capaciteit zorgen we er als ITBB Group voor dat al die noodzakelijke innovaties economisch haalbaar worden. Daar hebben zowel de huidige bedrijfsonderdelen van de ITBB Group als Vredenburg Installatietechniek baat bij.
Door samen op te trekken kunnen we efficiënter werken. Terwijl meer kennis, kwaliteit, ervaringen, deskundigheid, automatisering en menskracht ons meer slagkracht oplevert.

Ik ben er zeker van dat de ITBB Group op deze wijze belangrijke extra toegevoegde en duurzame waarde gaat leveren in de transitie naar groen, groener, groenst.’