Telefoon Telefoon

Uitbreiding mobiliteit faciliteit ITBB een hit!

31 januari 2022

Vorig jaar is ITBB gestart met de campagne “Stap in bij ITBB”. Een prachtige uitbreiding van de secundaire arbeidsvoorwaarden voor zowel het huidige als het toekomstige personeel!

Voor medewerkers in de uitvoering die met eigen vervoer naar het werk gaan, heeft ITBB een pool van auto’s beschikbaar gesteld. Deze auto’s mogen zelfs privé gebruikt worden. Super natuurlijk dat je bij ITBB direct kan starten met een ‘eigen’ auto van de zaak!

De regeling is dan ook enthousiast ontvangen. En niet alleen door het huidige personeel. Er is inmiddels ook een mooi aantal nieuwe Toppers ingestapt bij ITBB!

Ook geïnteresseerd om in te stappen bij ITBB?  Welkom!

Kijk naar onze vacatures en reageer direct.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.