Telefoon Telefoon

UMC- Groningen gunt ITBB bv wederom mooie opdrachten!

01 april 2022

UMCG contracteert ITBB bv voor werkzaamheden tot het vergroten van een zevende trafostation, noodzakelijk voor de energietransitie bij het UMCG. Het werk is complex en uitdagend! De technische uitbreiding betreft o.a. het plaatsen van trafo’s, verdeelstations en nieuwe hoofdvoedingen die dwars door het, in bedrijf zijnde ziekenhuis, worden aangelegd.

Daarvoor is vertrouwen en kennis noodzakelijk. ITBB bv realiseerde onlangs meerdere opdrachten voor het UMCG te weten;

  • Nieuwbouw ~ 500 m2 Apotheek met o.a. een geautomatiseerde medicijnenrobot;
  • Renovatie ~ 1100 m2 afdeling Radiologie met o.a. een nieuw röntgenapparaat speciaal voor kinderen, diverse echografieruimtes, kantoren, receptie en wachtruimten;
  • Nieuwbouw ~ 700 m2 Centrum voor Zwangere met o.a.  tien spreekkamers, onderzoekkamers en echografieruimtes;
  • Renovatie van ~ 6000 m2 Zusterhuis tot een modern kantorencomplex met diverse werkpleinen.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.