Telefoon Telefoon

Videoupdate: Gemeentewerf Roden

25 september 2023

Gemeentewerf en afvalbrengstation Roden

In Roden hebben onze toppers hard gewerkt aan een nieuw gemeentewerf en een hoogwaardig, circulair en klimaatadaptief afvalbrengstation. Het nieuwe onderkomen is niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar ook een gebouw waarbij circulariteit de boventoon voert.

Bekijk dit uitdagende project in onze nieuwe video!

Opdrachtgever: Gemeente Noordenveld
In samenwerking met: Bouwgroep Dijkstra Draisma, TWA architecten, Modulo Milieustraten BV, Dijkhuis ingenieurs, Noorman Bouw- en milieu-advies, Bono Traffics en De Waard grondwerken.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.