Telefoon Telefoon

Videoupdate: Living-Inn Nijmegen

04 september 2023

Living-Inn Nijmegen

Voor dit grootse project houden wij als ITBB ons bezig met de klimaat- en elektrotechnische installaties. Denk hierbij aan: warmtepompen, koelmachines, vloerverwarming, regeltechniek, inpandige transformator, leefstijlmonitoring, etcetera.

In dit filmpje krijg je een rondleiding op de bouwlocatie in Nijmegen. Benieuwd naar onze andere projecten? Houdt onze social media in de gaten.

Zie jij jezelf werken aan projecten zoals Living-Inn Nijmegen? Bekijk de vacatures op www.ITBB.nl/vacatures

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniekΒ enΒ klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.