Telefoon Telefoon

Woonlandschap de Leyhoeve te Groningen opgeleverd

23 mei 2018

Het is gelukt! De Leyhoeve is opgeleverd en volledig in bedrijf genomen.
We hebben weer een prachtig gebouw met vooruitstrevende technieken mogen realiseren, het resultaat mag er absoluut zijn!
Het Leyhoeve bouwteam heeft het bouwtraject feestelijk afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje en een heerlijk diner.

Woonlandschap de Leyhoeve Groningen heeft 196 appartementen in 7 keuze varianten, 15 keer een penthouse en 74 zorgwoningen (PG) i.c.m. 3.500 m2 commerciële ruimten zoals restaurants, bibliotheek, brasserie, zwembad, winkels, kapsalon etc.

Het gebouw is gerealiseerd door Roozen van Hoppe Projectontwikkeling en Bouw, Haghorst en Plegt-Vos Noord te Assen, Architect AAS Groningen en ITBB BV.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Vooruitgang door samenwerken aan succes van deelopdracht tot en met de realisatie van turn-key projecten in de sectoren zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie. U ziet ons zowel in renovatie, optimalisatie, service en beheer als ook in de realisatie van vele nieuwbouwprojecten.