Telefoon Telefoon

Woonlandschap De Leyhoeve Groningen in de ruwbouwfase

10 mei 2017

De prefab betondelen zoals betonvloeren, kolommen trappen en bordessen worden in rap tempo aangevoerd op de bouwlocatie van Leyhoeve op het Europapark. Elke dag staan er minimaal 3 torenkranen te draaien welke de prefab betondelen op de juiste plaats neerleggen. Onder het zichtbare betoncasco is onder het gehele complex reeds de parkeer garage gerealiseerd.
Medio 2017 is de ruwbouwfase gereed en kan worden gestart met de afbouwfase. ITBB zorgt er op dit moment voor dat de infra structuur t.b.v. de technische installaties wordt aangebracht.

Woonlandschap de Leyhoeve investeert 60 miljoen euro om in totaal 285 appartementen te bouwen. Het betreft 196 appartementen in 7 keuze varianten, 15 keer een penthouse en 74 zorgwoningen (PG) i.c.m. 3.500 m2 commerciΓ«le ruimten zoals restaurants, bibliotheek, brasserie, zwembad, winkels, kapsalon etc.

ITBB realiseert de techniek in Nieuwbouw de Leyhoeve te Groningen. Het woonzorgcomplex van totaal 48.000 m2 is voorzien van alle gemakken en de service is vergelijkbaar met een vijfsterren hotel.