Telefoon Telefoon

ITBB ontvangt grote opdracht: Woonlandschap Living-Inn te Nijmegen, samen bouwen aan zorgeloze toekomst voor senioren en starters

01 november 2021

Binnenkort, week 45, wordt de eerste paal geslagen voor Woonlandschap Living-Inn in Nijmegen. In dit woonconcept wonen senioren en starters samen en zien ze om naar elkaar. Het concept is bedacht door de Roozen van Hoppe Groep, een vastgoedontwikkelaar met veel ambitie op het gebied van maatschappelijke conceptontwikkeling.

Het Woonlandschap Living-Inn in Nijmegen omvat straks 290 huurappartementen, waaronder levensloopbestendige appartementen, zorgappartementen en appartementen voor starters. Verder omvat het wooncomplex luxe en comfortabele voorzieningen als een zwembad, een bibliotheek, een kinderdagverblijf en een kapper/beautycentrum. Ook een huisartsenpost, een gezondheidscentrum en een professionele zorgaanbieder vinden onderdak in het woonlandschap.

Aan ITBB is de opdracht gegund het complex te voorzien van klimaat- en elektrotechnische installaties zoals: warmtepompen/koelmachines, vloerverwarming, luchtbehandeling, regeltechniek (GBS), parkeergarage ventilatie, uitpandig 10kV inkoopstation, inpandige transformator, energie railkokers met aftakkasten, energiemonitoring, LED verlichting, brandmeld- en ontruimingsinstallatie, leefstijlmonitoring in de zorg en parkeermanagement op basis van kentekenherkenning. Een kolfje naar de hand van ITBB. β€˜Wij geloven in maatschappelijk rendement.

Onderaan de streep gaat het om meer dan alleen omzet en winst. Met onze innovatieve technische oplossingen willen we duurzame en toekomstgerichte impact maken, nu en in de toekomst. En dat doen we zeker met onze deelname in het bouwteam voor het nieuwe Woonlandschap Living-Inn.’ Volgens planning wordt het woonlandschap begin december 2023 opgeleverd.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniekΒ enΒ klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.